Diumenge, 21 juliol 2024
25.2 C

L’HC Vallag guanya el Vendrell (33-21) i es manté quart

L’HC Vallag va guanyar dissabte contra el Vendrell, per 33 a 21. Aquesta és la novena victòria de la temporada de l’equip dirigit per Javi Iglesias, que li permet mantenir-se al quart lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 18 punts.

Tot i l’àmplia victòria, el duel no es va decantar fins a l’equador de la primera part. A partir d’aquí, el Vallag va aconseguir un bon coixí de gols per no patir al tram final i sumar una nova victòria. “Era un dels partits més importants de la temporada i era molt important guanyar, per seguir dins la lluita del quart lloc per intentar passar a la fase pel títol”, explica el tècnic Javi Iglesias.

El pròxim partit del Vallag serà diumenge a la pista del BCN Sants B, que ocupa el vuitè lloc amb 11 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van guanyar per 25 a 20.