Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

El sènior masculí del Club Petanca perd l’anada de la promoció d’ascens i el femení de la permanència


Els equips sènior masculí i femení del Club Petanca La Llagosta van perdre els seus respectius partits de l’anada de la promoció de les lligues territorials. El masculí promociona per pujar a la Segona Catalana i el femení per mantenir-se a la Segona Catalana.

El sènior masculí va perdre l’anada a domicili contra Les Borrelles, per 10 a 6, però té el factor pista a favor seu i diumenge disputarà al matí l’anada a la Llagosta. Pel que fa al sènior femení, va perdre l’anada a casa contra el Capri B, per 2 a 7, i disputarà la tornada a domicili. “El masculí, tot i perdre, creiem que té opcions de capgirar l’eliminatòria perquè les sensacions van ser molt positives en una pista molt complicada. A casa crec que podem guanyar i remuntar l’eliminatòria”, explica el vicepresident del club, Joan Ávila, que es mostra més prudent amb el femení: “és una eliminatòria molt complicada i contra un equip molt potent, que hauria d’estar en una categoria superior. Ho tenim complicat, però mai se sap”.

La tornada de les dues eliminatòries se celebrarà diumenge.

D’altra banda, el Club Petanca La Llagosta va celebrar un Torneig Social el passat dissabte amb més d’una quarantena de participants. Aquest campionat amistós forma part dels actes de commemoració del 50è aniversari del club, que es va celebrar durant el 2022. Amb aquest torneig, el club tanca el programa d’activitats dels 50 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies