Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

El Club Petanca La Llagosta celebrarà dissabte un torneig masculí de tripletes

El Club Petanca La Llagosta celebrarà dissabte l’Open masculí de tripletes, que tindrà lloc a les Pistes Municipals de Petanca a partir de les 18 hores. El campionat compta amb una trentena de tripletes inscrites i encara queden un parell de places disponibles.

La tripleta campiona rebrà 450 euros, i la segona, 300. També hi haurà premis per a la tripleta guanyadora de la final de consolació, amb 300 euros; a la segona de consolació, 160; i la primera i segona de la repesca, amb 100 euros. El preu d’inscripció per tripleta és de 45 euros.

Pel que fa a l’Open femení, de dupletes, el club ha ajornat el campionat fins a l’octubre. El torneig s’havia de celebrar el passat 6 de juliol, però el club va decidir ajornar-lo per què coincidia amb un campionat estatal i no hi havia suficients inscrites. Pròximament, el club obrirà el període d’inscripcions amb la nova data.

Publicitat

Publicitat

Més notícies