Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Una tripleta del Club Petanca La Llagosta guanya el torneig del club

Una tripleta del Club Petanca La Llagosta va guanyar el torneig que va organitzar el club, juntament amb l’equip JDKSA, el passat dissabte a les Pistes Municipals de Petanca. La tripleta, formada per Jordi Monràs, José Cortés i Antonio Cortés, va imposar-se en el campionat amistós.

Al torneig van participar un total de 32 tripletes masculines, amb 96 esportistes. La tripleta llagostenca va guanyar totes les eliminatòries fins a la final. També va guanyar en la final de repesca una altra tripleta del Club Petanca, que estava formada per Antonio Torrico, Sergio Heredia i Luisito. “Va ser una gran jornada de petanca, tot i que feia molta calor. Farem altres tornejos amb l’equip JDKSA perquè vam acabar molt satisfets”, explica el president del Club Petanca La Llagosta, José Manuel Torrico.

D’altra banda, una dupleta del Club Petanca La Llagosta, formada per Jaime Santiago Prieto i Santiago Pérez Santiago, s’ha classificat per a disputar la fase final del Campionat de Catalunya de Segona, que tindrà lloc diumenge a Canovelles. La fase final catalana és classificatòria per al Campionat d’Espanya de Segona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies