Diumenge, 21 juliol 2024
27.3 C
La Llagosta

Antonio García es penja un bronze a la Supercopa Ibèrica amb el BM Granollers

Antonio García Robledo es va penjar diumenge una medalla de bronze de la primera edició de la Supercopa Ibèrica, que organitzen les federacions espanyola i portuguesa d’handbol. El llagostenc va guanyar amb el BM Granollers la final de consolació contra l’Sporting de Portugal, per 40 a 38.

Antonio García va disputar l’últim partit de l’any amb el seu club en el nou format de la supercopa, que va tenir lloc el cap de setmana a Màlaga (Andalusia). El llagostenc va tenir un paper destacat en la final de consolació amb vuit gols. El duel va acabar en empat a 36 gols i el bronze es va decidir en la tanda de penals, a favor del BM Granollers per 4 a 2. El llagostenc va ser l’encarregat d’un dels llançadors de penal i va marcar el seu xut.

El BM Granollers va disputar la final de consolació després de perdre la semifinal, dissabte, contra el Porto, per 30 a 46, i amb quatre gols de l’esportista de la nostra localitat.

El llagostenc, que ha estat inclòs en la convocatòria d’Espanya per preparar el Mundial de 2023, estarà divendres a l’Handball Day, que se celebrarà al Pavelló Antonio García Robledo durant el matí i la tarda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies