Dilluns, 22 juliol 2024
20.9 C
La Llagosta

El sènior masculí A del Club Petanca tanca la primera volta colíder

El sènior masculí del Club Petanca La Llagosta va tancar la primera volta de la temporada amb una victòria contra el Club Petanca Granollers, per 13 a 3. Aquesta és la sisena victòria de la temporada i manté a l’equip llagostenc al primer lloc, del grup 5 de la Tercera Catalana, amb 18 punts i empatat amb el segon, el Sant Sadurní de Montornès.

L’equip llagostenc va ser molt superior contra el Granollers, penúltim classificat de l’agrupació. El Club Petanca es manté dins dels llocs d’ascens a la Segona Catalana, que és el principal objectiu de la temporada, i manté el pols pel triomf de la lliga amb els montornesencs. El tercer classificat és el Cardedeu, que suma 12 punts. Precisament, els cardedeuencs són el pròxim rival de La Llagosta, diumenge a les pistes municipals. A la primera volta, els llagostencs es van veure sorpresos i van perdre per 10 a 6.

Pel que fa al sènior masculí B, al grup 15 de la Quarta Catalana, va empatar la jornada passada contra el Montmeló B, per 8 a 8 i és penúltim amb cinc punts. La Llagosta B iniciarà la segona volta el cap de setmana a la pista del Martorelles Pruneres, que és segon amb 15 punts.

D’altra banda, el sènior femení, al grup 3 de la Segona Catalana, va perdre contra el Can Jofresa, per 3 a 6. Les llagostenques tanquen la primera volta al penúltim lloc amb sis punts i diumenge rebrà el Sant Cugat, que és tercer amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies