Dilluns, 22 juliol 2024
28.9 C

L’HC Vallag perd contra la Penya Blaugrana Montmeló (29-22) i encaixa la primera derrota de la temporada

L’HC Vallag va perdre diumenge a la pista de la Penya Blaugrana Montmeló, per 29 a 22. Aquesta és la primera derrota de l’equip llagostenc en quatre partits de lliga i cau fins a la tercera posició, del grup B de la Tercera Catalana, amb sis punts, empatat amb el quart, el Laietà Argentona, i està a un punt dels dos primers classificats, la Penya Blaugrana Montmeló i el Sant Andreu de la Barca.

L’equip dirigit per Javi Iglesias va marxar al descans amb un 13 a 10 en contra, però a la represa va ser capaç de retallar la diferència. Tot i que al tram final els locals van mostrar-se millor en atac i el Vallag va cedir defensivament fins a la derrota final.

El pròxim partit del Vallag serà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h, contra el Sant Llorenç B, que ocupa el cinquè lloc amb quatre punts i encadena dos empats.