Dilluns, 22 juliol 2024
28.9 C
La Llagosta

La Federació Catalana reconeix el Club Petanca La Llagosta pels seus 50 anys

El Club Petanca La Llagosta va recollir dimarts una placa commemorativa pels 50 anys, des de la seva fundació, en una gala de la Federació Catalana de Petanca. L’acte va tenir lloc dimarts a Barcelona i en representació del club de la nostra localitat van ser-hi el president, José Manuel Torrico, i el vicepresident, Jona Ávila.

L’ens federatiu va voler commemorar el mig segle de l’entitat llagostenca durant la cerimònia d’entrega de les copes de campions de les lligues de la temporada passada. “És un detall molt bonic, que ens omple d’orgull al club. Aquesta és una gala que feia dos anys que no s’hi feia i vam participar en el sopar per celebrar els nostres 50 anys”, explica el vicepresident del club, Jona Ávila, que es mostra molt agraït pel suport que està fent aquest 2022 la Federació Catalana de Petanca amb els actes per commemorar els 50 anys del club.

El Club Petanca La Llagosta celebra els 50 anys de la seva fundació enguany. A principis del mes de març, el club es va reunir amb el president de la Federació Catalana, Jesús Pérez, per parlar del mig segle de l’entitat. Al llarg de l’any, el club ha celebrat fins a tres tornejos amb èxit de participació, que ha comptat fins i tot amb la selecció catalana. L’entitat treballa per tancar el programa d’activitats dels 50 anys amb diferents actes que celebrarà d’aquí a finals d’any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies