Dilluns, 22 juliol 2024
28.9 C

L’HC Vallag guanya el Pau Casals (33-22) i és líder en solitari

L’HC Vallag va guanyar dissabte contra el BM Pau Casals, per 33 a 22, i ja és líder en solitari del grup B de la Tercera Catalana. L’equip de la nostra localitat ha guanyat els tres partits que s’han disputat de la lliga i és líder amb sis punts, amb un marge d’un amb el segon, la Penya Blaugrana Montmeló.

L’equip dirigit per Javi Iglesias va marxar al descans amb una mínima avantatge contra el Pau Casals i a la represa va mostrar-se molt més efectiu de cara a la porteria rival. “Vam fer una molt bona primera part, però ens va faltar més encert. A la segona part el vam tenir i vam aconseguir un gran resultat”, explica el tècnic, que valora, sobretot, l’actitud de l’equip: “es juga com s’entrena i estem entrenant molt bé. Els nois han començat la lliga molt endollats”.

El pròxim partit del Vallag serà diumenge, fora de casa i precisament contra el segon classificat, la Penya Blaugrana Montmeló, que ve d’empatar contra el Laietà Argentona (24-24).