Dilluns, 22 juliol 2024
31.5 C
La Llagosta

El sènior masculí A del Club Petanca colidera la Tercera Catalana

El sènior masculí A del Club Petanca La Llagosta va donar la sorpresa diumenge i va guanyar contra el líder, el Sant Sadurní de Montornès, per 9 a 7. L’equip de la nostra localitat encadena quatre victòries seguides i ja colidera el grup 5 de la Tercera Catalana amb 12 punts, els mateixos que els montornesencs.

El sènior masculí A vol sumar la cinquena victòria en la sisena jornada del campionat el cap de setmana a la pista del Cerdanyola, que és cinquè amb set punts. “Ens van sortir les coses molt bé contra el Sant Sadurní i veiem que l’equip a cada jornada va a més. Vam guanyar 9 a 7, però el resultat podria haver estat 12 a 4. Això és petanca hi ha algunes partides que es van ajustar”, explica el vicepresident del club, Joan Ávila, que assenyala que l’equip està dins de l’objectiu d’intentar lluitar per l’ascens.

Pel que fa al sènior masculí B i el sènior femení van perdre les seves respectives jornades. El segon equip masculí va caure contra el Can Cuyàs, per 9 a 7, i ocupa el penúltim lloc amb tres punts, del grup 15 de la Quarta Catalana. El cap de setmana rebrà el Perpetuenc, que és antepenúltim amb set punts.

El sènior femení va perdre contra l’Olesa (4-5) i ocupa el cinquè lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb sis punts. En la pròxima jornada visitarà la pista de la Santa Rosa, que és segona amb nou punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies