Dimarts, 23 juliol 2024
31.2 C
La Llagosta

L’HC Vallag guanya el Montgrí (30-27) i escala fins al quart lloc de la fase de permanència

L’HC Vallag va sumar diumenge una important victòria contra el Montgrí, que és un dels rivals directes per la permanència a la Tercera Catalana. L’equip dirigit per Sergi López va imposar-se per 30 a 27 i escala fins al quart lloc de la fase de permanència, amb 17 punts.

L’equip de la nostra localitat ja ha evitat matemàticament el descens directe, però està pendent dels dos possibles descensos compensats de la categoria i el quart lloc per la cua el marca, precisament, el Montgrí, amb 14 punts. “Guanyar el Montgrí va ser molt important perquè tenim un marge de tres punts amb ells, quan falten tres jornades per acabar la temporada. Per evitar les dues possibles places de descens compensats, crec que hauríem de guanyar dos dels tres partits que ens queden”, explica el tècnic Sergi López, que confia fer un bon paper diumenge a la pista del Santpedor, que és tercer amb 18 punts. Líder és La Salle Bonanova, amb 20 punts, i segon el Pau Casals, amb 20.

Els dos següents partits dels llagostencs contra el Pau Casals, segon amb 20 punts, a casa, i el Ripollet, cuer i ja descendit, a domicili.

Publicitat

Publicitat

Més notícies