Dimarts, 23 juliol 2024
31.2 C

L’HC Vallag guanya el quart partit, de sis disputats, de la fase de permanència de la Tercera Catalana

L’HC Vallag va pel bon camí de la salvació amb el quart triomf, de sis partits disputats, de la fase de permanència de la Tercera Catalana. L’equip llagostenc va guanyar dissabte a la pista de l’Espanyol Júnior, per 25 a 34, i es manté en la cinquena plaça amb 15 punts, fora dels llocs de descens.

L’equip de la nostra localitat no es va trobar còmode durant la primera meitat, però va aconseguir marxar al descans amb un avantatge de dos gols. A la represa, el joc del Vallag va millorar i va ampliar l’avantatge fins als sis gols, que els va donar més confiança en atac i en defensa per afrontar el tram final del partit. Finalment, l’equip llagostenc va guanyar amb un avantatge de nou gols contra un rival directe per la salvació. “És una victòria molt important perquè és contra un rival directe per la permanència i els hem guanyat el gol average particular. L’Espanyol Júnior és antepenúltim, amb deu punts, i nosaltres 15, així que tenim un marge de cinc punts amb ells”, explica l’entrenador Sergi López.

El pròxim partit dels llagostencs serà contra un altre rival directe per la permanència, el Montgrí, que és quart per la cua i tan sols té un punt menys que el Vallag. En la primera volta, el conjunt de la nostra localitat va perdre per un ajustat 30 a 29. El duel es disputarà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 12 h.