Dimecres, 24 juliol 2024
26.5 C
La Llagosta

Derrota ajustada de l’HC Vallag a la pista del líder, el Pau Casals (33-32)

L’HC Vallag va perdre d’un sol gol de diferència a la pista del líder, el BM Pau Casals (33-32). L’equip de la nostra localitat va disposar d’una última pilota per empatar, però el llançament no va acabar en gol i va perdre el partit.

L’equip dirigit per Sergi López va plantar cara a un dels equips més potents de la fase de permanència i va posar contra les cordes als locals al tram final, tot i que va perdre per un gol. El Vallag suma la segona derrota de la fase de permanència, d’un total de quatre partits.

El Vallag ocupa el sisè lloc, de la fase de permanència, amb 11 punts i un marge de nou amb els llocs de descens. Quan falten sis jornades per acabar la temporada, l’equip de la nostra localitat podria obtenir la permanència matemàtica el cap de setmana si guanya contra el Ripollet, que és cuer, i perd el penúltim, el Tarragona, que rebrà el Montgrí, cinquè. “Es podria aconseguir l’objectiu de la temporada el cap de setmana, però no depenem de nosaltres sols. Caldrà esperar un resultat de Tarragona”, adverteix el tècnic Sergi López, que es mostra satisfet de la feina feta de la seva plantilla: “és fruit de la tasca que va fer a principis de temporada Javier Iglesias, hem fet una gran tasca de cohesió d’un nou grup”.

El Vallag rebrà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo al Ripollet, a les 12 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies