Dimecres, 24 juliol 2024
27.6 C
La Llagosta

El Club Petanca inicia els actes per commemorar els 50 anys


El Club Petanca La Llagosta ha iniciat els actes per commemorar el 50è aniversari de la seva fundació. El president, José Manuel Torrico, i el vicepresident, Jona Ávila, van reunir-se dimarts amb el president de la Federació Catalana de Petanca, Jesús Pérez, a la seu barcelonina de l’ens federatiu. La federació atorgarà una distinció pels 50 anys del club llagostenc a la pròxima gala de la petanca catalana.

Els dos responsables llagostencs van informar la federació catalana que aquest any el club té un programa d’activitats per celebrar les cinc dècades, des de la seva fundació. Aquesta temporada el club preveu l’organització de tres grans tornejos, amb una participació d’un centenar de persones. L’11 de juny se celebrarà el torneig femení de tripletes; el 2 de juliol, el torneig masculí de tripletes; i el 3 de setembre, el torneig de Festa Major. “Aquest any el club ha avançat una setmana el torneig de la Festa Major perquè és complicat gestionar logísticament el campionat quan s’està celebrant la festivitat”, explica el vicepresident del Club Petanca, Jona Ávila, que afegeix que a finals de l’any “també celebrarem el torneig social de club”.

A més, el club s’estrenarà enguany en un Campionat d’Interclubs amb el CP Sant Cebrià, el CP Camping Victòria i el CP Arrahona Merinals. El torneig constarà de tres jornades, el 10 d’abril, a les pistes de Sant Cebrià; el 8 de maig, a la Llagosta; i el 16 de juny, al Camping Victòria. A banda d’això, el club segueix potenciant les trobades obertes els dijous a la tarda i vol fer una jornada de petanca amb l’entitat Aspayfacos. “És il·lusionant celebrar els 50 anys del nostre club. Som gent que portem tota la nostra vida jugant en aquestes pistes i en aquest club, i estem molt contents de donar a conèixer el nostre esport”, explica el president, José Manuel Torrico, que admet, que cada any té més jovent: “és un esport que es creu la gent que és només per a persones de la tercera edat, però tenim molta gent jove que ve a jugar a les pistes”.

El club també ha encarregat un nou disseny de les samarretes dels esportistes del club, que són commemoratives dels 50 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies