Dimecres, 24 juliol 2024
31.1 C
La Llagosta

L’HC Vallag guanya el Tarragona (24-34) i encadena el segon triomf

L’HC Vallag va guanyar diumenge contra el Tarragona, per 24 a 34. L’equip de la nostra localitat va encadenar la segona victòria i va sumar la tercera de la temporada. El Vallag es va mostrar superior de principi a fi i ja a la mitja part guanyava de deu gols d’avantatge. A la represa, la bona defensa llagostenca va seguir i va mantenir el marge de deu gols.

El Vallag és penúltim classificat amb set punts. Dissabte, rebrà l’antepenúltim, el Vendrell, que suma vuit punts, en l’última jornada de la fase regular i que tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo (19.30 h). “Aquest duel és molt important perquè en cas de guanyar, arrossegarem els punts del triomf a la fase de la permanència a la Tercera Catana”, explica el tècnic del Vallag, Sergi López.

La fase de permanència començarà un cop es tanqui la fase regular. Tot i disputar el cap de setmana l’última jornada, el Vallag encara té dos partits ajornats que preveu disputar la pròxima setmana: el dimecres 2 de març a casa contra el Vilanova i la Geltrú (21 h) i el 5 o 6 de març -encara per concretar- a la pista del Sant Andreu de la Barca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies