Dimecres, 24 juliol 2024
31.1 C
La Llagosta

El Campus d’Handbol d’Antonio García obre inscripcions


La 12a edició del Campus d’Handbol d’Antonio García Robledo ha obert inscripcions, que com és habitual se celebrarà a la Casa de Colònies El Company, a Vilanova de Sau. El campus es divideix en dues setmanes, del 3 al 9 de juliol i del 10 al 16 de juliol, tot i que s’hi pot participar en totes dues.

El campus està adreçat a joves d’entre 7 a 16 anys i cadascuna de les setmanes tindrà un màxim de 75 participants. Durant el campus d’handbol, es preveu l’assistència d’esportistes i tècnics professionals, a banda de la presència del llagostenc. A banda de la millora tècnica en handbol, també s’hi faran altres activitats d’oci i altres modalitats esportives.

El preu d’inscripció d’una setmana és de 630 euros per a nous participants, mentre que per a nens o nenes que hagin pres part en edicions passades és de 600 euros. També serà de 600 euros, per a germans i germanes, i els esportistes de clubs i entitats de la Llagosta. Pel que fa a l’assistència a les dues setmanes, el preu és de 1.175 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies