Diumenge, 28 juliol 2024
27 C
La Llagosta

Els parts tornaran el 15 de juny a l’Hospital de Mollet


A causa de la bona evolució de la situació epidemiològica, el Departament de Salut ha establert que el 15 de juny l’atenció als parts retorni a l’Hospital de Mollet, que temporalment havien deixat d’atendre’ls. “A partir d’aquesta data, les gestants ja podran acudir al seu centre de referència per donar a llum amb normalitat, comoditat i total seguretat, d’acord amb els protocols i les mesures establertes”, informa en un comunicat el Departament de Salut.

En plena pandèmia, el Departament de Salut va decidir concentrar els parts en determinats hospitals davant la incertesa de l’evolució epidemiològica i amb l’objectiu de minimitzar els riscos a les persones ateses. Actualment els parts de l’Hospital de Mollet s’estan atenent a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell i a l’Hospital General de Granollers -segons la procedència de la gestant-.

L’Hospital de Mollet va deixar d’atendre els parts des del mes de març al mes d’abril de l’any passat, que es van traslladar a Mútua Granollers. Posteriorment, el passat mes d’octubre es van traslladar a l’Hospital Universitari Parc Taulí i a l’Hospital General de Granollers. “En tot moment s’hi han atès les consultes per al control de la gestació (ecografies i seguiment de l’embaràs) i les urgències d’obstetrícia, pediatria i ginecologia”, assegura el Departament de Salut.

Publicitat

Publicitat

Més notícies