Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Se celebra una ruta literària de la novel·la ‘Amonathep’, de Samuel Ramos

Més d’una vintena de persones van participar ahir dimarts en una ruta literària pels indrets de la Llagosta que apareixen a la novel·la Amonathep, la historia del asesino de la mano derecha. Aquesta activitat va ser organitzada per la Biblioteca de la Llagosta i va comptar amb la participació de l’autor del llibre, el llagostenc Samuel Ramos.

La ruta va començar a la plaça d’Antoni Baqué, per després recórrer fins a quatre emplaçaments de la localitat, rellevants en la novel·la. Els punts van ser la rotonda del final del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, el pas a nivell de la línia de tren R3, la plaça de Cirera Voltà i la plaça d’Europa. “L’ordre no és el que apareix cronològicament en el llibre, però era més còmode per poder-ho fer”, va admetre Samuel Ramos, que es va mostrar satisfet amb aquesta primera experiència: “va sorgir la idea per commemorar el primer any de la novel·la, estem satisfets amb la participació”.

A cada emplaçament, es va llegir un fragment de la novel·la. Tot seguit, Samuel Ramos, també va comentar i respondre els dubtes dels assistents. Ramos va assegurar que ja ha decidit que farà una segona part de la novel·la Amonathep, la historia del asesino de la mano derecha.

Publicitat

Publicitat

Més notícies