Se celebra una ruta literària de la novel·la ‘Amonathep’, de Samuel Ramos

0
58

Més d’una vintena de persones van participar ahir dimarts en una ruta literària pels indrets de la Llagosta que apareixen a la novel·la Amonathep, la historia del asesino de la mano derecha. Aquesta activitat va ser organitzada per la Biblioteca de la Llagosta i va comptar amb la participació de l’autor del llibre, el llagostenc Samuel Ramos.

La ruta va començar a la plaça d’Antoni Baqué, per després recórrer fins a quatre emplaçaments de la localitat, rellevants en la novel·la. Els punts van ser la rotonda del final del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, el pas a nivell de la línia de tren R3, la plaça de Cirera Voltà i la plaça d’Europa. “L’ordre no és el que apareix cronològicament en el llibre, però era més còmode per poder-ho fer”, va admetre Samuel Ramos, que es va mostrar satisfet amb aquesta primera experiència: “va sorgir la idea per commemorar el primer any de la novel·la, estem satisfets amb la participació”.

A cada emplaçament, es va llegir un fragment de la novel·la. Tot seguit, Samuel Ramos, també va comentar i respondre els dubtes dels assistents. Ramos va assegurar que ja ha decidit que farà una segona part de la novel·la Amonathep, la historia del asesino de la mano derecha.

Publicitat