Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Sandra Pequerul presenta la seva primera novel·la, ‘Nadando en un cubo de acelgas’

Sandra Pequerul ha presentat aquesta tarda la seva primera novel·la, Nadando en un cubo de acelgas. La llagostenca, de 28 anys, ha omplert la sala d’exposicions de Can Pelegrí en un acte que ha estat organitzat per la Biblioteca de la Llagosta.

Pequerul ha explicat durant la presentació que es tracta d’un llibre de dues dones i està ambientada a Barcelona. “La història fa molts girs i fa pensar sobre els somnis que tenim”, ha detallat l’autora, que ha remarca: “per a mi, escriure el llibre i publicar-ho ja és un somni”.

El llibre es pot comprar, amb un preu de 15 euros, a la Llibreria Casas de la Llagosta, i a les botigues Abacus de Mollet i del Centre Comercial Baricentro. També es pot comprar en format digital. “L’opinió que em transmeten els primers lectors és prou bona i sobretot em diuen que els ha sorprès”, ha dit Pequerul, que s’ha mostrat satisfeta de poder presentar el llibre a Can Pelegrí, envoltada d’amics, familiars i lectors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies