Divendres, 03 maig 2024
21.8 C
La Llagosta

Sandra Pequerul publica un llibre de relats, ‘Mujeres raras y antiguas’

Sandra Pequerul, de 34 anys i veïna de la Llagosta, ha publicat un nou llibre amb deu relats curts, Mujeres raras y antiguas. Aquest és el segon treball de l’escriptora llagostenca perquè el 2017 va publicar la seva primera novel·la amb Nadando en un cubo de acelgas.

El nou treball consta de deu relats que tracten sobre “dones peculiars i d’altres temps”, comenta Sandra Pequerul, que afegeix: “Són dones inventades per mi, feministes, amb uns clars obejctius i, sobretot, són fidels a elles mateixes”.

Cada relat del llibre inclou una il·lustració a color, feta per la tècnica del collage i per la mateixa escriptora. “Primer vaig fer els collage de les dones i per fer-ho vaig agafar moltes fotografies antigues. Aleshores, em va semblar bé la idea d’escriure relats sobre aquestes dones il·lustrades”, explica Pequerul que comenta que practica des de fa prop de dos anys la tècnica del collage i, fins i tot, ha obert un perfil a Instagram amb els seus treballs il·lustrats amb Retro Movidas. “La tècnica del collage em permet expresar la meva creativitat amb total llibertat perquè no hi ha cap tipus de norma”, diu.

Mujeres raras y antiguas ha estat autopublicat per Sandra Pequerul i es pot comprar amb un preu de 12 euros a la Papereria Casas i per l’Instagram de l’autora. La primera edició del llibre es va publicar a principis del gener i es van esgotar la cinquantena d’exemplars. L’escriptora preveu fer l’acte de presentació del seu nou treball el pròxim 21 de febrer a les 19h en la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies