Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Sandra Pequerul presenta el seu nou llibre, ‘Mujeres raras y antiguas’

La llagostenca Sandra Pequerul va presentar ahir dimecres el seu nou llibre, Mujeres raras y antiguas. L’acte, que estava organitzat per la Biblioteca de la Llagosta, va tenir lloc al Saló de plens de l’Ajuntament.

L’acte de presentació va començar amb una breu explicació de Conchi Fernández, que és la dinamitzadora de la Biblioteca. Fernández, exercint de moderadora, va remarcar la bona feina feta per Sandra Pequerul en el seu nou llibre, que es tracta d’una publicació de relats il·lustrats amb collages de la mateixa autora. Posteriorment, l’escriptora va explicar que la idea de la seva nova publicació va sorgir arran de la creació de diferents collages.

Mujeres raras y antiguas ha estat autopublicat per Sandra Pequerul i es pot comprar amb un preu de 12 euros a la Papereria Casas i per l’Instagram de l’autora. L’acte va acabar amb la signatura de llibres per l’autora Sandra Pequerul.

Publicitat

Publicitat

Més notícies