Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Sandra Pequerul publica la seva primera novel·la, ‘Nadando en un cubo de acelgas’

Sandra Pequerul, veïna de la Llagosta i de 28 anys, ha publicat la seva primera novel·la, Nadando en un cubo de acelgas. El llibre ha estat publicat per l’Editorial Círculo Rojo i consta de 332 pàgines.

El llibre tracta de dues dones com a protagonistes i està ambientat a Barcelona. “Podria ser romàntic, però el gir dels esdeveniments el transforma en una altra cosa”, admet Sandra Pequerul, que amb aquest llibre s’estrena com a autora. Per començar a escriure el llibre es va inspirar en un somni de l’any 2014. “Un dia em vaig despertar i estava com banyant-me en un cub de bledes. Vaig fer un tuit i partir d’aquí va sorgir la història. Mai he tingut clar com seguir la novel·la, em vaig deixar sorprendre’m per mi i les paraules em van sortir. Finalment he acabat el llibre”, remarca l’autora.

El llibre té un cost de 15 euros i es pot comprar en diverses llibreries, com ara la Llibreria Casas de la Llagosta i també directament amb l’autora Sandra Pequerul. També es pot comprar en format digital amb un preu de 2,99 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies