Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

“Autocompasión de un tonto con suerte”, primera novel·la del llagostenc José Ramón Vera

La sort és un dels principals eixos del primer llibre del llagostenc José Ramón Vera. L’autor debuta en el món literari amb la novel·la Autocompasión de un tonto con suerte, que ha estat publicada per Ediciones Atlantis. La presentació del primer llibre de l’autor llagostenc ha tingut lloc aquest divendres a la sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta, que s’ha omplert de gom a gom.

Durant l’acte de presentació, José Ramón Vera, de 38 anys i de professió mosso de magatzem, ha explicat que el llibre ha estat escrit durant un any i que ho compaginava amb la seva feina. Autocompasión de un tonto con suerte narra la història d’un taxista milionari i superdotat amb molta mala sort que es veu immers en diverses cites històriques com els atemptats a les torres bessones de Nova York o a l’accident del vaixell Prestige, entre altres.

L'autor signant un llibre.
L’autor, signant un llibre.

L’autor persegueix treure transcendència a la realitat i arribar a les persones poc lectores, presentant l’obra amb un llenguatge planer i molt proper. A més, al llibre hi ha dades autobiogràfiques del mateix autor. “Cap d’elles és transcendent. Són petits detalls, com per exemple, coses que li passa a algun dels personatges. El personatge principal té el meu pes, estatura i aparença física, però ell no sóc jo”, explica l’autor llagostenc. A l’acte, també han intervingut la seva esposa, Marta Pérez, que ha llegit la carta que l’editorial va enviar a Vera amb l’acceptació de la publicació de la seva novel·la; el seu germà, Quim Vera, que ha llegit un fragment del llibre; la representant i escriptora d’Ediciones Atlantis, María Ángeles Bach; i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. En acabar la presentació, Vera ha signat llibres.

La novel·la de José Ramón Vera té un preu de 18 euros i de moment només es pot comprar mitjançant l’editorial Ediciones Atlantis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies