Divendres, 19 abril 2024
8.8 C
La Llagosta

José Ramón Vera i Roger Wilson presenten el llibre de relats ‘Somos gilipollas’

L’escriptor José Ramón Vera i l’il·lustrador Roger Wilson han presentat la tercera part del llibre Reflexiones, que es titula Somos gilipollas. L’acte de presentació s’ha celebrat avui dimecres a la Sala de Plens i ha estat organitzat per la Biblioteca de la Llagosta.

Els dos llagostencs fan servir una trentena de relats que Vera va escriure al seu perfil de Facebook, i que Wilson va il·lustrar amb imatges, entre els anys 2019 i 2020. L’acte de presentació ha començat amb una breu explicació sobre el llibre que ha fet la periodista Pilar Argudo, que ha fet el pròleg del llibre. “Cal reivindicar els espais de reflexió i el que fan José Ramón Vera i Roger Wilson és molt necessari. Hi ha humor, però també hi ha crítica. És un gran llibre”, ha dit Argudo durant l’acte de presentació.

El llibre tracta de diverses temàtiques, com ara hi ha un relat sobre la Llagosta, el bàsquet o els donuts. Cada relat escrit per Vera té una il·lustració de Wilson. “Estem molt satisfets amb el treball final, que creiem que crida l’atenció”, ha explicat Roger Wilson. “Al segon llibre de reflexions ens va agafar en plena pandèmia i teníem moltes ganes de presentar un llibre, novament, en normalitat“, ha dit José Ramón Vera.

Aquest llibre és la tercera part de la saga Reflexiones. La primera es titula Al fin de semana se llega ya reflexionado i la segona, La venganza. El nou llibre ja es pot comprar mitjançant la plataforma d’Amazon, amb un preu de 13,52 euros.

La presentació ha estat moderada per Conchi Fernández, responsable d’activitats de la Biblioteca de la Llagosta, i l’acte ha acabat amb les preguntes dels assistents, que han omplert la Sala de Plens.

Publicitat

Publicitat

Més notícies