Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament de Montcada desestima les al·legacions de la Llagosta sobre Can Milans

Valentine_01El Ple de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha desestimat les al·legacions presentades per l’Ajuntament de la Llagosta contra l’acord del mateix Ple per regularitzar la situació urbanística del sector de Can Milans, on s’ubica la factoria de Valentine sobre terrenys que dues sentències judicials ratifiquen que són zona verda.

El consistori montcadenc no té en compte les al·legacions presentades a la modificació del Pla General Metropolità per unificar la situació urbanística de dos sectors del polígon industrial del Pla d’en Coll i el sector de Can Milans. Això suposa, de fet, la requalificació de la zona verda de Can Milans en zona industrial, tot i que hi ha dues sentències fermes contra el procés que en el seu dia es va dur a terme per permetre la instal·lació de la factoria de Valentine.

El punt va ser aprovat amb el vot favorable de tots els grups municipals de l’Ajuntament montcadenc. El regidor president de l’Àrea territorial del consistori veí, Jordi Sánchez, va indicar durant el Ple celebrat ahir que aquest és un tema que ja s’arrossega de lluny. A més, Sánchez va dir que, tot i intentar arribar a un acord amb l’Ajuntament de la Llagosta, defensarien judicialment els seus interessos.

Ara, l’Ajuntament de la Llagosta esperarà a rebre la comunicació oficial de la desestimació de les al·legacions per emprendre les accions legals oportunes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies