Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

La Justícia obliga a revisar les llicències atorgades a Valentine

El Tribunal Suprem ha donat la raó a l’Ajuntament de la Llagosta i ha sentenciat que l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha de revisar d’ofici les llicències que va concedir a la zona de Can Milans, on es troba l’empresa Valentine, tal com li va demanar el Consistori llagostenc. El Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat pel Consistori montcadenc contra una sentència anterior del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre el mateix assumpte favorable també a l’Ajuntament llagostenc.

Fa anys, una sentència ferma va declarar nul tot el planejament urbanístic aprovat en el seu dia per l’Ajuntament de Montcada per fer possible el trasllat de Valentine a Can Milans. El Consistori de la Llagosta va emplaçar a l’Ajuntament de Montcada a revisar d’ofici totes les llicències atorgades en aquest sector. El Consistori montcadenc va inadmetre el recurs de reposició i l’Ajuntament de la Llagosta va portar el cas als tribunals, que li han anat donat la raó.

La sentència del Tribunal Suprem confirma que existeix causa justificada per a admetre a tràmit la sol·licitud de revisió d’ofici de les llicències d’obres i mediambientals atorgades per l’Ajuntament de Montcada en el seu dia d’acord amb la modificació puntual del Planejament General Metropolità del Sector Discontinu Can Milans-Can Cuiàs Nord (on es troba l’empresa Valentine), que, posteriorment, va ser declarada nul·la de ple dret. Així, tot i que l’Ajuntament de Montcada i Reixac va inadmetre en via administrativa la sol·licitud de revisió d’ofici presentada pel Consistori de la Llagosta, amb aquesta sentència es veu ara obligat a iniciar el procediment de revisió de les autoritzacions i llicències atorgades en el seu dia a l’empresa Barnices Valentine.

Publicitat

Publicitat