Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Consistori rep 184 sol·licituds per optar a les places del primer pla d’ocupació d’aquest any

L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut 184 sol·licituds per optar a cobrir alguna de les places del pla d’ocupació que posarà en marxa durant el mes d’abril. Una vegada revisada la documentació, el Consistori ja ha elaborat uns llistats amb els aspirants admesos i exclosos, que es poden consultar al web municipal.

En concret, per al servei municipal de jardineria s’han presentat 66 sol·licituds; per a dinamitzador, 16; per a dissenyador gràfic, 20; per a integrador social, 18; per a agents cívic, 24; per a educador social,18 i per a treballador social, 22.

Les contractacions seran a jornada completa i tindran una durada de sis mesos. Les persones seleccionades definitivament començaran a treballar abans de finals d’abril.

En una segona fase d’aquests plans d’ocupació, que es posarà en marxa durant les properes setmanes, s’oferiran quatre llocs de treball per a la brigada municipal d’obres, un de cuidador assistencial, cinc d’auxiliar administratiu, un de monitor de gimnàstica i un d’auxiliar d’informàtica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies