L’Ajuntament contractarà quatre persones a través d’un pla d’ocupació

0
479

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert la convocatòria per cobrir diferents llocs de treball temporals en el marc dels plans d’ocupació 2022. Tots els llocs de treball són de jornada completa durant sis mesos.

Els contractes que es faran seran dos operaris o operàries de brigada d’obres, una persona tècnica de prevenció de riscos laborals i un tècnic o tècnica superior en Dret. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 9 de maig a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o bé a la seu electrònica a través del tràmit Sol·licitud de participació en procés selectiu de plans d’Ocupació 2022.

Per consultar la documentació de la convocatòria i presentar les instàncies corresponents, les persones interessades poden adreçar-se a l’apartat d’avisos d’aquest web municipal. Tota la informació que es generi durant tot el procés selectiu es publicarà al Tauler d Anuncis de la web de l’Ajuntament.

Publicitat