Dissabte, 07 setembre 2024
29 C
La Llagosta

La pluja d’aquesta nit ha fet créixer la riera Seca i s’ha emportat un cotxe

Fins a tres vehicles s’han vist afectats a la Llagosta pels aiguats caiguts aquesta nit. Un dels cotxes ha aparegut a sota del pont de l’R3, arrossegat per l’aigua que portava la riera Seca. Els altres dos vehicles s’han quedat atrapats al camí del cementiri, al seu pas per sota de la C-17.

La Policia Local de la Llagosta va tancar el pas cap al voltant de les dues de la nit, mentre que la Policia Local de Santa Perpètua va fer el mateix a la Florida per evitar el pas de vehicles. Aquest és un espai on està prohibit estacionar davant el perill de situacions de tempesta com la viscuda aquesta nit.

Pel que fa als altre s dos cotxes. El primer ha estat al voltant de les dues de la nit, i la policia local ha pogut treure’l del pas negat d’aigua. El segon ha estat al voltant de les sis del matí. El conductor ha intentat passar, tot i que el camí estava inundat i s’ha quedat al mig.

Protecció Civil ja ha bombat l’aigua de la zona i s’ha procedit a la seva neteja. A la nostra localitat, aquest episodi de pluja no ha provocat més danys de consideració.

La Policia Local de la Llagosta demana que extremem la precaució davant situacions de pluja i recorda que està prohibit estacionar els vehicles a la llera de la riera Seca i zones molt properes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies