Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La Policia Local recupera un mòbil robat al mercat ambulant

La Policia Local de la Llagosta va recuperar ahir un telèfon mòbil que havia estat robat poc abans a una dona gran al mercat ambulant. Després de rebre un avís, els agents van localitatzar i identificar una dona amb nombrosos antecedents per robatoris similars, segons han explicat fonts policials, que han afegit que també tenia requeriments de diferents jutjats, per la qual cosa va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra.

Durant l’escorcoll, van trobar a la dona dos telèfons mòbils. En aquell moment, es va presentar a la Comissaria de la Policia Local una dona a denunciar que al mercat ambulant li havia robat un telèfon. Després de comprovar que un dels dos mòbils era de la seva propietat, se li va retornar.

La Policia Local munta cada dia de mercat ambulant un dispositiu especial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies