Dimecres, 17 juliol 2024
29.5 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions de la 9a Caminada contra el càncer

La Llagosta contra el càncer ha obert el període d’inscripcions de la 9a edició de la Caminada contra el càncer, que se celebrarà el pròxim 20 d’octubre. L’activitat comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Colla Gegantera de la Llagosta.

La caminada s’encetarà a la plaça d’Antoni Baqué, a les 10 h, però com a novetat s’afegirà un segon recorregut més curt per a les persones més grans. “Farem el recorregut habitual d’uns 5 o 6 km, però també hi haurà un altre recorregut, més curt i només per la Llagosta, que serà ideal per a les persones de la tercera edat”, assegura Gloria González, presidenta de La Llagosta contra el càncer, que afegeix que “fem el recorregut més curt perquè hi havia moltes persones que em deien que no podien fer el llarg. És una manera de fer participar el màxim de gent”. Com és habitual, també hi haurà una caminada infantil.

El preu per inscripció serà de 5 euros amb la polsera solidària o de 12 euros amb la samarreta commemorativa i la polsera. En totes dues modalitats, també s’obsequia amb una peça de fruita i una ampolla d’aigua. Les inscripcions es podran fer a les paradetes solidàries que muntarà La Llagosta contra el càncer al carrer o mitjançant les persones associades de l’entitat.

Commemoració d’un any d’entitat

La Llagosta contra el càncer vol convertir el cap de setmana del 19 i 20 d’octubre en dues jornades amb accent solidari. Per això, el 19 d’octubre, que a més és el Dia Internacional contra el càncer de mama, l’entitat vol celebrar el primer any des de la fundació amb un acte commemoratiu, encara per determinar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies