Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

Una trentena de persones participen en el Sopar de la fam de la Parròquia

La Parròquia de Sant Josep va celebrar dissabte el Sopar de la fam amb uns 35 participants. D’entre els assistents, hi havia els regidors de l’equip de govern Mariano García, Raquel Martínez i Marc Ruiz. La recaptació del sopar es destinarà a l’entitat La Llagosta contra el càncer, que es va crear oficialment fa uns mesos i durant la vetllada va fer una xerrada sobre la seva activitat i futurs projectes. “Estem molt contentes perquè va participar molta gent en el sopar”, valora Gloria González, presidenta de La Llagosta contra el càncer.

El preu per assistir al Sopar de la fam era de 18 euros, tot i que també es van rebre donatius de persones que no van poder assistir-hi. L’activitat va tenir lloc al Centre parroquial, que està ubicat al número 12 del carrer Sant Miquel. La Parròquia lliurarà en els pròxims dies la recaptació econòmica del sopar a La Llagosta contra el càncer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies