Divendres, 19 juliol 2024
26.5 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El sènior masculí del CE La Llagosta lidera el grup 9 de la Quarta Catalana amb 29 punts. L’equip llagostenc reprendrà la competició dissabte després de l’aturada per les festes del nadal i jugarà a casa, a les 18 h, contra la Samta Eulàlia de Ronçana, que ocupa el setè lloc amb 20 punts.

El CD Viejas Glorias és dotzè, amb 12 punts, del grup A de la Primera Divisió de veterans, i dissabte visitarà el camp de la Peña Madridista Iluro, que és cinquena amb 20 punts.

Handbol
L’HC Vallag ocupa el vuitè lloc del grup B de la Segona Catalana amb 13 punts. Els llagostencs visitaran dissabte la pista de l’Igualada B, que és desè amb 10 punts.

Futbol sala
El sènior A del FS Unión Llagostense arriba al primer partit de l’any després de quedar eliminat de la Copa Catalunya contra el CFS Montcada dimarts (2-3). L’equip dirigit per Jordi Pavón visitarà dissabte la pista de l’Òrrius, que tan sols suma un punt. Els llagostencs són cinquens, amb 15 punts, del grup 1 de la Segona Catalana.

Pel que fa al sènior B del FSU Llagostense, lidera el grup 2 de la Tercera Catalana, amb 25 punts. Diumenge, rebrà el Sant Feliu de Codines, al CEM El Turó a les 12.15 h.

El sènior C, al grup 3 de la Tercera Catalana, també defensarà el seu lideratge, que ostenta amb 19 punts. Diumenge visitarà la pista del Pineda de Mar B, segon amb 17 punts.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 jugarà diumenge a la pista de l’Orlandai, que és le vuitè classificat. Els llagsotencs busquen la primera victòria de la temporada després de nou jornades disputades.

Petanca
El sènior B del Club Petanca La Llagosta afrontarà diumenge contra el Cornellà la tornada de l’eliminatòria per l’ascens a les pistes municipals amb un marge a favor de quatre partides. En cas de guanyar el global de la promoció, pujarà a la Tercera Catalana. A l’anada, La Llagosta va guanyar a Cornellà, per 6 a 10.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta visitarà diumenge la pista del Club Vòlei Canet, que és el tercer classificat. Les llagsotenques ocupen el sisè lloc.

Judo
L’AE Karate-Judo La Llagosta té un cap de setmana intens amb la Copa d’Espanya de menors, que se celebrarà a Tortosa. Dissabte, Helena López competirà en la categoria infantil; i diumenge, Paula i Joel Bienvenido ho faran en júnior.

Publicitat

Publicitat

Més notícies