Dimarts, 16 juliol 2024
28.7 C
La Llagosta

El Parc Popular ha acollit aquest cap de setmana tot un seguit d’activitats nadalenques

El Pessebre Vivent de la Llagosta va tornar a aplegar un bon nombre de persones al Parc Popular de la nostra localitat. L’escenificació va tenir lloc dissabte a la tarda i va durar uns 50 minuts.

L’acte va començar amb la benvinguda de la presidenta de l’Associació Pessebre Vivent de la Llagosta, Tere Rubio, que va destacar que “aquest any hem comptat amb un bon nombre d’infants i les seves famílies i estem molt contents.” Tot seguit va començar la representació, que va incloure les tradicionals escenes dels pastors, el castell d’Herodes, l’Anunciació, l’arribada de Maria i Josep a Betlem, els Reis Mags entre altres.

Enguany, al voltant d’unes 60 persones han pres part en la representació, entre figurants, tècnics, organització… L’acte va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, especialment de la Brigada d’obres.

La pròxima edició del Pessebre Vivent serà la del 40è aniversari. Tere Rubio confia “poder comptar amb la participació de molta gent de la qual ha passat pel pessebre en aquests 40 anys d’història.”

Més activitats

Paral·lelament al Pessebre, al mateix Parc Popular, la Murga va oferir la seva Botifarrada Popular. L’entitat va preparar 800 racions de botifarra amb beguda, que va repartir gratuïtament als vianants que passaven per la zona.

Diumenge, va tenir lloc al mateix espai el Festiesplai. L’entitat Tropezando con suerte, que gestiona el servei municipal de l’Esplai Jove dels caps de setmana, va muntar diversos tallers, pinta cares, jocs de pilota i un servei de bar.

Per la seva part, la Casa de Andalucía de la Llagosta va oferir durant tot el dissabte i diumenge al matí pestinyos i rosques a l’estand que van instal·lar a la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies