Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Satisfacció de Comerç La Llagosta amb la Fira de Nadal de diumenge

La Fira de Nadal organitzada ahir diumenge per Comerç La Llagosta va tenir una bona afluència de comerciants i de públic. Durant tota la jornada es van poder visitar els 32 estands comercials i de restauració que es van instal·lar a la plaça d’Antoni Baqué i al carrer de l’Estació.

La Fira de Nadal del comerç de la Llagosta va anar acompanyada per diverses propostes, pinta cares a càrrec de l’Esplai Dijoc, conta contes amb Un Conte al Sac, música en directe amb el duo Confina2, sessió de DJ amb l’associació VIPS, manualitats nadalenques i sortejos.

Al migdia es van fer els parlaments oficials, que van anar a càrrec de la presidenta de Comerç La Llagosta, Mari Paz Cruz, i la regidora de Comerç de l’Ajuntament de la Llagosta, Eva Villanueva.

Cruz es va mostrar molt satisfeta per la resposta tant dels comerços com dels visitants. La presidenta de l’entitat considera “que és important que el comerç surti al carrer, perquè hi ha molta gent del poble, que tot i que la Llagosta sigui petita, no coneix els comerços de l’altra banda de la carretera, com diem”. Cruz va afegir “que estem molt contents amb la presència de comerços, ja va passar a la de l’estiu, que vam tenir molt bona participació i en aquesta més del mateix i això és d’agrair”.

La regidora de comerç va voler remarca “la necessitat de fer servir el comerç local i la restauració, que ens ofereixen un tracte personal, amabilitat i també productes de proximitat”. Villanueva va destacar l’ambient de la Fira de Nadal que “inicia a les activitats de Nadal de 2023, fins a la cavalcada de Reis. Estem molt contents i la població sembla que també amb aquest tipus d’activitat”.

Durant el cap de setmana han estat encesos, de manera simbòlica, els llums de Nadal de l’espai on se celebrava la Fira de Nadal. L’encesa de tots els llums dels carrers de la Llagosta es farà el 13 de desembre, el dia de Santa Llúcia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies