Dijous, 15 agost 2024
25.8 C
La Llagosta

Diumenge hi haurà una sortida guiada a l’arbreda de l’Alomar

L’Ajuntament de la Llagosta, en col·laboració amb el col·lectiu La Llagosta Verda, organitza aquest diumenge un itinerari ambiental per descobrir l’arbreda de l’Alomar, situada entre l’autopista C-33 i el riu Besòs. L’activitat es presenta sota el nom de Recuperem l’arbreda! i està oberta a tota la ciutadania. Hi haurà dos punts de trobada, la plaça d’Antoni Baqué, a les 9 h, i l’altre al costat del Cementiri Municipal, a les 9.30 h.

El principal objectiu de la passejada és apropar la ciutadania a l’arbreda i donar a conèixer els seus valors naturals. L’arbreda de l’Alomar és un dels indrets de major interès ecològic, amb una variada presència d’animals, plantes i insectes.

La sortida estarà guiada per experts en la zona, que explicaran tot el que amaga l’arbreda. A més del recorregut guiat, hi haurà tallers familiars a càrrec del Consorci Besòs-Tordera i la Fundació Rivus, que col·laboren en aquesta iniciativa. Les persones assistents rebran una bossa de tela amb informació de l’arbreda de l’Alomar i altres documents sobre el riu Besòs.

L’activitat es podria ajornar si hi ha perill a causa del vent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies