Dijous, 15 agost 2024
25.8 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol

El CD La Llagosta s’enfrontarà aquesta jornada a un dels equips de la part baixa de la classificació, el Palau, que és antepenúltim amb 0 punts. El conjunt de la nostra localitat és el líder del grup 9 de Quarta Catalana amb 12 punts. El partit es disputarà diumenge, a les 17 h, a Palau-Solità i Plegamans.

El CD Viejas
El CD Viejas Glorias rebrà la visita del Calella. El partit es jugarà dissabte a les 17 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. El Viejas Glorias és sisè amb 6 punts, mentre que el Calella és desè amb cinc,

Futbol Sala

El primer equip del FS Uniòn Llagostense rebrà la visita del Premià de Mar. Els de la Llagosta són sisens amb 4 punts i el seu proper rival, vuitè amb 3. L’enfrontament tindrà lloc dissabte, a les 19 h, al CEM El Turó.
El conjunt B de l’entitat, jugarà a casa contra l’Egara Futsal. El partit es disputarà diumenge les 12.15 h al Poliesportiu Antonio García Robledo. Els llagostencs són cinquens amb 4 punts i l’Egara Futsal, setè amb un.
El tercer equip sènior rebrà dissabte a la tarda la visita del Santvicentí A. L’equip llagostenc és quart amb sis punts, després de vèncer el Ràcing Pineda B, en partit ajornat, per 5 a 4. El seu proper rival, és desè amb només un punt.

Handbol

L’Handbol Club Vallag jugarà aquest cap de setmana a la pista del Cambrils. El Vallag ocupa actualment el cinquè amb 8 punts i el seu proper rival és antepenúltim amb 2.

Bàsquet

El conjunt sots-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 visitarà al UBMIR de Montcada. El conjunt de la nostra localitat va caure el passat cap de setmana el Ramon Llull per 28 a 51. El CB La Llagosta és antepenúltim i el conjunt montcadenc és sisè.

Petanca

El primer equip masculí del Club Petanca La Llagosta, que milita al grup 2 de la Segona Divisió, rebrà al Mollet A. Els de la Llagosta van vèncer el passat cap de setmana al Montcada per 6 a 10 i el Mollet ve de perdre per 9a 7 el Barrio San Juan Bautista.
El conjunt masculí de Quarta Divisió visitarà la pista del Parets. Els de la Llagosta van guanyar l’anterior jornada el Martorelles i el seu rival va caure davant l’Altaveu.
L’equip femení del CP La Llagosta comença la segona volta del campionat visitant a l’Olesa. Al partit d’anada, les de la nostra localitat van caure per un ajustat 4 a 5 davant l’equip del Baix Llobregat.

Voleibol

El conjunt del Club Voleibol La Llagosta rebrà diumenge la visita del Canet. El partit es disputarà a les 11.30 h al CEM el Turó. Les noies de la nostra localitat han perdut els dos partits que han disputat al seu debut a la Lliga Femenina Preferent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies