Divendres, 16 agost 2024
24.4 C
La Llagosta

Bona resposta durant la darrera captació del Banc de Sang a la Llagosta

Més de 100 persones es van apropar dimarts a la campanya de captació que va fer el Banc de Sang a la Llagosta. En total, es van aconseguir 84 donacions de sang, dotze de plasma i quatre de medul·la òssia. A més, nou persones que es van apropar a donar sang no van poder fer-ho per diversos motius i sis en van donar per primera vegada.

La captació de dimarts ha estat la que més donants ha aplegat de les que portem aquest any a la Llagosta. Li segueixen la del gener, amb 73; la del març, amb 69; i la més fluixa, al mes de maig, amb 65 donacions.

Durant les quatre campanyes de donacions de sang, s’han estrenat 25 persones com a donants de sang. En aquest temps s’han obtingut 25 donacions de plasma i 9 de medul·la òssia.

La propera captació de sang a la Llagosta ja no serà fins a la campanya especial prèvia a la Festa Major, el dimarts 5 de setembre. Tot i això, el Banc de Sang fa una crida especial per continuar donant sang durant l’estiu, una època que pateix una davallada important en el nombre de donacions. Al web del Banc de Sang es pot consultar a on es poden apropar les persones que en vulguin donar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies