Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Més de 80 persones responen a la darrera captació del Banc de Sang

La visita d’ahir del Banc de Sang a la Llagosta es va saldar amb 71 donacions: 57 de sang, dotze de plasma i dues de medul·la òssia. La captació es va realitzar durant tota la jornada al Centre Cultural.

Ahir es van apropar a donar sang quinze persones més, que no van poder fer-ho per diversos motius, el nombre més elevat de les campanyes realitzades aquest any a la nostra localitat. Durant el dia es van registrar nou donants nous.

En les quatre captacions de sang que portem a la Llagosta s’han registrat 241 donacions de sang, 46 donacions de plasma i cinc de medul·la òssia. En total, hi ha hagut 39 oferiments més i setze nous donants.

La pròxima captació de sang que es farà a la Llagosta serà el 3 de setembre, amb motiu de la propera Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies