Dissabte, 20 juliol 2024
24.8 C
La Llagosta

Se celebra el darrer ple del mandat amb el comiat de cinc regidors

El Consistori de la Llagosta ha celebrat el darrer ple del mandat 2019-2023. La sessió, amb caràcter extraordinari, s’ha celebrat avui a la tarda i ha estat molt breu durant el qual s’ha aprovat l’acta del Ple extraordinari del passat 17 de maig i s’ha posat punt final a la tasca de cinc regidors amb Melania Beltrán, Isabel María Rodríguez, Antonia Illescas i Raúl Valero, pel PSC, i Héctor Arenas, per ERC.

Un cop s’ha aprovat l’únic punt de l’ordre del dia, l’alcalde Óscar Sierra ha donat la paraula als cinc edils que no continuaran al plenari en el pròxim mandat, de 2023 a 2027. “No m’acomiado perquè ens seguirem veient, estic molt agraïda amb tots vosaltres. Desitjo que vagi tot bé, que seguiu com ho esteu fent, perquè el poble de la Llagosta necessita personal que treballi per a l’Ajuntament”, s’ha acomiadat Antonia Illescas, que suma 16 anys d’edil. Tanmateix, Melania Beltrán ha explicat que està “molt agraïda d’haver estat part d’aquest plenari durant quatre anys i haver estat regidora de tres regidories molt importants per a mi: educació secundària, benestar animal i igualtat. Vull pensar que la Llagosta és una mica més feminista, una mica més en favor dels animals i una mica més en favor de l’educació secundària”.

No han pogut assistir al ple els regidors Isabel María Rodríguez, Raúl Valero -suma 24 anys d’edil- i Héctor Arenas.

El ple ha acabat amb les paraules d’agraïment dels portaveus dels grups polítics municipals i l’alcalde Óscar Sierra cap als cinc edils que no continuen en el proper mandat. El ple es pot tornar a veure al canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies