Diumenge, 21 juliol 2024
24.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense té jornada de descans.

FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense té jornada de descans.

Futbol
CE La Llagosta

El CE La Llagosta té jornada de descans.

Palautordera – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias reprèn la competició després d’una setmana de descans i ho fa al camp del Palautordera amb l’objectiu de trencar la ratxa de tres partits seguits sense guanyar. El Viejas Glorias és sisè, de la Segona Divisió, amb 17 punts, i empata amb el quart, el Vista Mar, i el cinquè, el Sant Miquel. Els tres primers classificats, empatats amb 18 punts, són Sinera United B, Arenys de Munt i Sant Cebrià. El Palautordera és últim amb quatre punts.

Handbol
HC Vallag
– Sant Andreu de la Barca
L’HC Vallag és quart, del grup B de la Tercera Catalana, amb vuit punts. Després d’una setmana sense competir, l’equip dirigit per Javi Iglesias rebrà dissabte el Sant Andreu de la Barca, que és segon amb 16 punts. El duel es disputarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 té jornada de descans.

Petanca
Sènior femení CP La Llagosta – Santa Rosa

El sènior femení del Club Petanca és penúltim classificat, de la Segona Catalana, amb 12 punts i diumenge rebran el líder, el Santa Rosa.

Sènior masculí A CP La Llagosta – Cerdanyola B
El sènior masculí A del Club Petanca té molt complicat celebrar el campionat de lliga de la Tercera Catalana, del grup 5, perquè necessita guanyar els dos últims partits i que no ho faci el Montornès. Quan falten dues jornades per acabar el campionat, La Llagosta és segon amb 27 punts i té a quatre el líder, els montornesencs. La penúltima jornada tindrà lloc aquest cap de setmana i La Llagosta rebrà el Cerdanyola B, quart amb 19 punts, mentre que el Sant Sadurní visitarà el Granollers, penúltim amb nou punts.

Perpetuenc – Sènior masculí B CP La Llagosta
El sènior masculí B és antepenúltim, del grup 15 de la Quarta Catalana, amb 14 punts. El pròxim rival serà diumenge el Perpetuenc, penúltim amb 12 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies