Dilluns, 22 juliol 2024
28.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Racing Pineda – FS Unión Llagostense A

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense disputarà la segona jornada, del grup 1 de la Segona Catalana, diumenge a la pista del Racing Pineda, que va ajornar el partit de la primera jornada. Els llagostencs van estrenar-se a la nova categoria la jornada passada amb una victòria contra l’AE 5 Tiana, per 3 a 0.

Premià de Dalt – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense va golejar en el seu primer partit de la temporada el Pineda de Mar B, per 8 a 0, i intentarà sumar el segon triomf seguit el cap de setmana a la pista del Premià de Dalt.

Ciutat de Granollers – FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense visitarà dissabte la pista del Ciutat de Granollers, que la temporada passada militava a la Segona Catalana. L’equip llagostenc va sumar el primer triomf la jornada passada contra el Vic, per 3 a 2.

Futbol
CE La Llagosta – CF Mollet UE B

El CE La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb sis punts, empatat amb el quart, el Lliçà de Vall. A més, l’equip llagostenc està a tan sols un punt dels dos primers classificats, Escola Base Sentmenat i Escola Base Ripollet B. El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h, contra el CF Mollet UE B, que és cinquè amb cinc punts.

Cardedeu – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias colidera el grup B de la Segona Divisió, amb nou punts, amb Sant Miquel i Sant Cebrià. Els llagostencs encadenen tres victòries i buscaran la quarta dissabte al camp del Cardedeu, que és antepenúltim amb un punt.

Handbol
HC Vallag – Sant Llorenç B

L’HC Vallag ocupa la tercera posició, del grup B de la Tercera Catalana, amb sis punts, empatat amb el quart, el Laietà Argentona, i està a un punt dels dos primers classificats, la Penya Blaugrana Montmeló i el Sant Andreu de la Barca. El pròxim partit del Vallag serà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 18 h, contra el Sant Llorenç B, que ocupa el cinquè lloc amb quatre punts i encadena dos empats.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017

Té jornada de descans.

Judo
L’AE Karate-Judo La Llagosta tindrà una nova competició de judo dissabte al Pavelló Llars Mundet, de Barcelona, amb la Copa Catalunya júnior.

Petanca
Sènior femení CP La Llagosta

Té jornada de descans.

Sènior masculí A CP La Llagosta
Té jornada de descans.

Sènior masculí B CP La Llagosta
Té jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies