Dilluns, 22 juliol 2024
31.5 C
La Llagosta

La prèvia

Handbol
HC Vallag – BM Pau Casals

L’HC Vallag buscarà la tercera victòria de la temporada en tres partits. L’equip dirigit per Javi Iglesias s’ha situat al segon lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb quatre punts, empatat amb el líder, la Penya Blaugrana Montmeló, i el tercer, el Laietà Argentona. El pròxim partit del Vallag serà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 19.30 h, contra el BM Pau Casals, que la passada jornada va perdre contra el Laietà Argentona, per 27 a 28.

Bàsquet
Viladecavalls BSub-25 CB La Llagosta 2017

El sub-25 CB La Llagosta 2017 encadena dues derrotes i totes dues amb un electrònic molt desfavorable. L’equip dirigit per Jorge Rodríguez intentarà refer-se el cap de setmana a la pista del Viladecavalls B, que suma una derrota en un partit.

Futbol
CE La Llagosta Atlètic Lliçà d’Amunt

El CE La Llagosta iniciarà dissabte una nova temporada i nou projecte, sota la batuta dels entrenadors Carlos Gómez i Gabriel Arroyo. L’equip llagostenc milita al grup 12 de la Quarta Catalana i la setmana passada va tenir jornada de descans. Dissabte, s’estrenarà en la segona jornada del campionat a casa contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt, que va ajornar el seu partit de la primera jornada. El duel es disputarà al Camp Municipal Joan Gelabert a les 18 h.

Molinos BCD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias visitarà diumenge el camp del Molinos B. Els llagostencs van guanyar el duel de la primera jornada contra la Sinera United B (5-3) i el cap de setmana buscaran encadenar el segon triomf. Pel que fa al Molinos B. va guanyar a la primera jornada contra la Juventus, per 0 a 3.

Petanca
Sènior femení CP La Llagosta – Olesa

El sènior femení del Club Petanca rebrà diumenge l’Olesa. Els dos equips estan empatats al segon lloc, amb sis punts, juntament amb Santa Rosa, Sant Cugat, Carpi i Benavent.

Sènior masculí A CP La Llagosta – Sant Sadurní Montornès
El sènior masculí A rebrà diumenge la visita del líder, el Sant Sadurní Montornès. Els llagostencs són segons classificats, del grup 5 de la Tercera Catalana, amb nou punts i opta al primer lloc si guanya als montornesencs, que tenen 12 punts.

Can Cuyàs – Sènior masculí B CP La Llagosta
El sènior masculí B vol sortir del penúltim lloc de la Quarta Catalana, al grup 15, aquest cap de setmana. Els llagostencs visiten el Can Cuyàs, que ocupa el cinquè lloc amb quatre punts, un més que el sènior masculí B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies