Dimarts, 30 abril 2024
13.8 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia
El CD La Concordia té jornada de descans.

FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense té jornada de descans, tot i que podria proclamar-se campió de la lliga si perd el Ciutat de Granollers B a la pista del Manlleu B.

FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans.

FUTBOL
CE La Llagosta – Atlètic Lliçà d’Amunt

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta jugarà demà dissabte a casa contra el cuer del grup 11 de la Quarta Catalana, l’Atlètic Lliçà d’Amunt. El conjunt de la nostra localitat ocupa la novena posició amb 40 punts. El partit es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17.15 h.

Vilassar – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias va consumar el descens de la categoria la jornada passada. L’equip de la nostra localitat visitarà diumenge al camp del Vilassar, que ocupa el setè lloc amb 35 punts.

HANDBOL
Santpedor – HC Vallag

L’HC Vallag ocupa el quart lloc de la fase de permanència de la Tercera Catalana amb 17 punts. L’equip de la nostra localitat només té tres partits per acabar la segona ronda i vol acabar entre els cinc primers classificats per evitar qualsevol descens compensat, tot i que ja ha evitat el descens directe. Diumenge, visita la pista del Santpedor, que és tercer amb 18 punts. Líder és La Salle Bonanova, amb 20 punts, i segon el Pau Casals, amb 20.

BÀSQUET
La Llagosta 2017 – Bellvitge Groc

El CB La Llagosta 2017 va recuperar la jornada passada el segon lloc del grup i ara suma disset victòries i cinc derrotes i està empatat amb el tercer classificat, el Vilassar de Mar. El líder és el Sant Crist, amb dinou partits guanyats i tres de perduts. Demà dissabte, l’equip de la nostra localitat rebrà el Bellvitge Groc, que és penúltim amb cinc victòries i disset derrotes, quan només falten dues jornades per acabar la lliga. El partit es disputarà a les 19 h al CEM El Turó.

PETANCA
Torneig interclubs

Les pistes municipals de petanca de la Llagosta acolliran diumenge la tercera jornada del Torneig interclubs, que forma part de la programació dels 50 anys del Club Petanca La Llagosta. La competició compta amb la participació del Sant Cebrià, La Llagosta, l’Arrahona Merinals i el Càmping Victòria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies