Dimecres, 24 juliol 2024
24 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Les Corts UBAE
La Concordia ocupa la vuitena posició amb 36 punts, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola. Demà dissabte, a les 16 hores, al Complex Esportiu Municipal El Turó, el conjunt llagostenc rebrà la visita de Les Corts UBAE, que és cinquè amb 40 punts.

Llinars – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A es manté líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 42 punts i un marge de sis amb el segon, el Ciutat de Granollers B. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte a la pista del Llinars, que és cinquè amb 22 punts.

Racing Pineda B – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B es manté colíder, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 36 punts, els mateixos que el Premià de Mar. El pròxim rival del sènior B serà diumenge a la pista del Racing Pineda B, que és setè amb 21 punts.

FUTBOL
Santa Agnès – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el vuitè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 39 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà al camp del Santa Agnès, que ocupa el setè lloc amb 43 punts.

CD Viejas Glorias – Canet B
El CD Viejas Glorias és l’últim classificat, del grup A de la Primera Divisió, amb deu punts i està a sis punts dels llocs de salvació. El pròxim rival del Viejas Glorias és el Canet B, que ocupa el vuitè lloc amb 23 punts. El duel es disputarà demà dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 17 h.

HANDBOL
HC Vallag – Santpedor

El Vallag cau fins al quart lloc per la cua, amb nou punts, però es manté fora de les dues places de descens a Quarta Catalana, que ocupen sense punts el Tarragona i el Ripollet. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo, a les 12 h, contra el Santpedor, líder amb 14 punts.

BÀSQUET
UB Mir C – La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 és el segon classificat, empatat amb el Vilassar de Mar que és tercer. Líder destacat és el Sant Crist, amb 17 victòries. El pròxim duel dels llagostencs serà diumenge, novament fora de casa, contra la UB Mir C, que ocupa el vuitè lloc amb set triomfs.

PETANCA
Campionat de Catalunya dupletes
Vuit dupletes del Club Petanca La Llagosta participaran diumenge en el Campionat de Catalunya de clubs. En categoria masculina, que tindrà lloc a Polinyà, comptarà amb set dupletes; i en femenina, amb un equip, el Català serà a Cerdanyola del Vallès.

JUDO
Campionat d’Espanya sector
Paula Bienvenido, de l’AE Karate-Judo La Llagosta, ha estat seleccionada per disputar la fase sector del Campionat d’Espanya júnior de judo. La prèvia del campionat espanyol tindrà lloc el pròxim diumenge al Complex Esportiu de Badia del Vallès. La lluitadora del club llagostenc participarà en la categoria de menys de 70 quilos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies