Dimecres, 24 juliol 2024
27.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia Fútbol Emotion Zaragoza
La Concordia ocupa la vuitena posició, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 30 punts. Demà dissabte, a les 17 hores, jugarà al CEM El Turó contra el Fútbol Emotion Zaragoza, que és desè amb 24 punts.

Masnou B – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A ocupa el primer lloc amb 36 punts i té un marge de sis, amb el segon, el Ciutat de Granollers B, que té un partit menys; i de nou, amb el tercer, el Palauenc. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte a la pista del Masnou B, que és sisè amb 19 punts.

CFS Martorelles – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B és colíder amb 30 punts, empatat amb el Premià de Mar. El tercer classificat és el Dosrius Maresme, amb 26 punts. El conjunt llagostenc visitarà el cap de setmana la pista del Martorelles, que és novè amb 14 punts.

FUTBOL
Llinars B CE La Llagosta

El CE La Llagosta és novè, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 35 punts i jugarà el cap de setmana al camp del Llinars B, que és antepenúltim amb 11 punts.

CD Viejas Glorias – CF Martorelles
El CD Viejas Glorias és l’últim classificat, amb deu punts, del grup A de la Primera Divisió de veterans i està a quatre de la salvació. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 17 h, contra el Martorelles, que és líder amb 37 punts i lluita per pujar de categoria.

HANDBOL
HC Vallag – Espanyol

El Vallag ha passat a la fase de permanència de la Tercera Catalana amb set punts i ocupa el cinquè lloc, d’un total de nou equips. Aquesta competició està formada pels quatre pitjors equips del grup A -on hi havia el conjunt llagostenc- i els cinc pitjors del grup B. Els equips arrosseguen els punts de la primera fase i ara disputaran una lligueta de dues voltes contra els conjunts de l’altre grup. En acabar la segona fase, els dos últims classificats baixaran a la Quarta Catalana. El Vallag suma set punts i té un marge de set amb els dos llocs de descens. El Vallag jugarà la primera jornada de la permanència diumenge contra l’Espanyol al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

BÀSQUET
Vilanova del Vallès BLa Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 ocupa el tercer lloc, de la Territorial B, amb 12 victòries. El pròxim duel dels llagostencs serà diumenge a la pista del Vilanova del Vallès B, que és novè amb cinc triomfs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies