Dimecres, 24 juliol 2024
31.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
AECS L’Hospitalet – CD La Concordia
La Concordia ocupa la setena posició al grup 2 de la Segona Divisió amb 27 punts després del triomf de la setmana passada contra el cuer, el Santa Ana. El cap de setmana, jugarà a la pista de l’AECS de l’Hospitalet, que és desè amb 24 punts.

PalauencFS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A és el líder del grup 2 de la Tercera Catalana amb 33 punts i el cap de setmana visitarà la pista del Palauenc, que és el tercer classificat amb 27 punts. Un duel directe per l’ascens entre els dos conjunts.

FS Unión Llagostense B – Sant Celoni
El FS Unión Llagostense B ocupa el primer lloc al grup 1 de la Tercera Catalana amb 30 punts, empatat amb el segon, el Premià de Mar. Els llagostencs rebran demà dissabte el Sant Celoni, que és penúltim. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.30 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Ametlla Associació Esportiva

El CE La Llagosta ocupa la novena posició al grup 11 de la Quarta Catalana amb 35 punts. El primer equip llagostenc rebrà demà dissabte la visita de l’Ametlla Associació Esportiva, que és el quart classificat amb 39 punts.. Els llagostencs han puntuat en els quatre darrers partits, amb dues victòries i dos empats. El partit es jugarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17.15 h.

Lares LegendsCD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias, que és últim amb deu punts, visita diumenge el Lares Legends.

HANDBOL
Sant Andreu de la Barca – HC Vallag

El Vallag és antepenúltim del grup A de la Tercera Catalana amb nou punts i demà dissabte jugarà l’últim partit de la primera fase a la pista del Sant Andreu de la Barca, que s’hi juga les opcions de passar a la fase d’ascens.

BÀSQUET
La Llagosta 2017 – CB Sant Crist

El CB La Llagosta 2017 rebrà demà dissabte la visita del líder, el Sant Crist. Els llagostencs són segons amb dotze victòries i tres derrotes, mentre que el seu proper rival, que ha jugat un partit més, encapçala el grup amb catorze triomfs i dos partits perduts. El partit es jugarà al CEM El Turó a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies