Dimecres, 24 juliol 2024
31.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Santa Ana
La Concordia vol trencar la dinàmica negativa de resultats després d’encadenar dues derrotes. L’equip llagostenc necessita guanyar per capgirar l’actual situació i apropar-se als primers llocs de la classificació. La Concordia rebrà demà dissabte el cuer, la Santa Ana, que tan sols suma cinc punts. L’equip llagostenc és vuitè amb 24 punts. El partit es disputarà al CEM El Turó a les 11.45 h.

FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans.

FUTBOL
CE La Llagosta

El CE La Llagosta té jornada de descans.

CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias té jornada de descans.

HANDBOL
HC Vallag – El Vendrell

El Vallag és penúltim classificat amb set punts. Demà dissabte, rebrà l’antepenúltim, el Vendrell, que suma vuit punts, en l’última jornada de la fase regular i que tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo (19.30 h).

BÀSQUET
La Llagosta 2017 – CB La Roca

El CB La Llagosta 2017 ocupa el tercer lloc de la Territorial B amb 11 victòries. Demà dissabte, l’equip de la nostra localitat disputarà el partit ajornat contra el CB La Roca, que és quart amb 11 triomfs també. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 18.15 h.

JUDO
Supercopa de Catalunya Cadet

Quatre esportistes de l’AE Karate-Judo La Llagosta participaran dissabte a la Supercola de Catalunya cadet, que tindrà lloc dissabte al Pavelló Llars Mundet, de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies