Dimecres, 24 juliol 2024
27.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
FS Sabadell – CD La Concordia
La Concordia vol mantenir el cap de setmana les bones sensacions de la victòria contra les segones classificades, el CN Caldes, de la jornada passada. Les llagostenques visiten el Sabadell, que és quart per la cua amb vuit punts. Les de la nostra localitat són novenes classificades amb 21 punts i tenen una oportunitat per sumar tres punts més contra un rival teòricament assequible. A l’espera d’un nou entrenador, Iván Beas seurà una jornada més a la banqueta de la Concordia.

FS Unión Llagostense A 
El FS Unión Llagostense A té jornada de descans.

FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans.

FUTBOL
Atlètic del Vallès B – CE La Llagosta

El CE La Llagosta suma dues derrotes seguides, que el fan baixar al vuitè lloc amb 27 punts del grup 11 de la Quarta Catalana. La Llagosta acaba la primera volta a nou punts del primer classificat, el Corró d’Amunt, que té un partit pendent. El pròxim duel dels llagostencs serà demà dissabte al camp de l’Atlètic del Vallès B, que és desè amb 15 punts. A la primera volta, La Llagosta va empatar contra els granollerins (2-2).

CD Viejas Glorias – Vilassar
El CD Viejas Glorias disputarà demà dissabte l’últim partit de la primera volta del campionat. Els llagostencs van guanyar el seu segon partit de la temporada la jornada passada contra el Llinars per 0 a 1. Tot i això, són cuers amb sis punts. El seu pròxim rival, el Vilassar, és setè amb 19 punts. El partit es jugarà demà Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
HC Vallag – Vilanova i la Geltrú (suspès)

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017 – CB Calella

El CB La Llagosta 2017 és colíder amb nou victòries empatat amb Les Franqueses B, Vilassar de Mar, Sant Crist Cultural BDN i el CB La Roca. Els llagostencs voldran continuar en posicions de prestigi amb una nova victòria contra el Calella en la primera jornada de la segona volta. A la primera jornada, els llagostencs van guanyar 50 a 56. El duel tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies