Diumenge, 28 juliol 2024
24.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Joventut d’Elx 
El CD La Concordia jugarà una autèntica final demà dissabte a les 17.30 h al Poliesportiu Antonio García Robledo. L’equip que entrena Javier Ruiz ocupa la tercera posició amb 43 punts, empatat amb el quart classificat, les Corts, i amb un punt més que el cinquè, l’Eixample. La Concordia, les Corts i l’Eixample opten a les dues places que queden per jugar els play-off en l’última jornada de la segona fase de la Segona Divisió. Si les llagostenques derroten el Joventut d’Elx, seran terceres i lluitaran per l’ascens. Si empaten o perden, dependran dels resultats de les Corts, que demà dissabte jugarà a Castelldefels, i de l’Eixample, que rebrà la visita del Zaragoza.

Olímpic Argentona  – FS Unión Llagostense (ajornat)
El FS Unión Llagostense no jugarà el cap de setmana a la pista de l’Olímpic Argentona. El duel s’ha ajornat perquè l’equip maresmenc no té disponibilitat de pista i d’aquesta manera l’equip llagostenc descansarà.

FUTBOL
Ramassà  CE La Llagosta
El CE La Llagosta ocupa ara el cinquè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 12 punts, empatat amb el sisè classificat, precisament el Corró d’Amunt. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge contra el Ramassà, que és quart amb 13 punts.

HANDBOL
BM Pau Casals 
Joventut Handbol
El Joventut Handbol jugarà diumenge l’últim partit de la Copa Federació de la Tercera Catalana a la pista del BM Pau Casals. El conjunt dirigit per Luis Canalejas és cuer sense punts i intentarà en l’últim partit la primera victòria contra el segon classificat, que suma quatre punts.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017  – Sant Cugat Negre

El CB La Llagosta rebrà demà dissabte el Sant Cugat Negre al Poliesportiu Antonio García Robledo. L’equip de la nostra localitat ocupa el primer lloc del grup 1 de la Territorial sub-25 B amb cinc victòries i una derrota; mentre que el seu rival és quart amb tres victòries i dues derrotes. El duel es preveu disputar a les 19.45 h.

JUDO
Campionat de Catalunya júnior

Tres lluitadors de l’AE Karate-Judo La Llagosta participaran diumenge al Campionat de Catalunya júnior, que és classificatori per disputar el Campionat d’Espanya. Els membres del club de la nostra localitat són Moisés García (73 kg), Naiara González (57 kg) i la cadet Paula Bienvenido (-70 kg). El campionat se celebrarà a Badia del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies